Aannemers gezocht voor vergroeningsproject!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons vergroeningsproject voor de speelplaatsen van start gaat! Dit project is een cruciale stap naar het creëren van een groenere, avontuurlijkere en duurzamere omgeving voor onze kinderen.

De openbare aanbesteding voor dit project is nu geopend, en aannemers worden uitgenodigd om hun deelname in te dienen. Geïnteresseerde partijen hebben de tijd tot 25 juni om hun voorstellen in te dienen.


Waarom dit Project?

Het vergroenen van onze speelplaatsen biedt talloze voordelen:

  • Meer schaduw: Kinderen kunnen spelen zonder last te hebben van overmatige hitte.
  • Creativiteit en fantasie: Groene ruimtes stimuleren de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen.
  • Mooie schoolomgeving: Een groene omgeving zorgt voor een aangenamere en uitnodigende school.
  • Rust en ontspanning: Groene ruimtes bieden een kalmerende omgeving voor zowel kinderen als leraren.

 

Hoe uw deelname indienen?

Aannemers die geïnteresseerd zijn in het bijdragen aan dit inspirerende project, kunnen hun voorstellen tot en met 25 juni indienen. Dit is een geweldige kans om een verschil te maken in de gemeenschap en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor onze kinderen.

Meer info

Updates en informatie

We zullen regelmatig updates over het vergroeningsproject plaatsen op onze blog. Hier kunt u de voortgang volgen, feedback van ouders lezen en op de hoogte blijven van belangrijke mijlpalen en ontwikkelingen.

We kijken uit naar de samenwerking met betrokken aannemers en het zien van creatieve en innovatieve voorstellen. Samen kunnen we een groenere en betere speelomgeving creëren voor onze kinderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *